lørdag den 7. december 2013

6. og 7. december - Småkagebagning, seminariefest og fødselsdag


Dagens "låge" er en dobbeltlåge, da jeg har haft travlt med fødselsdagsforberedelser igår og fødselsdagsfejring i dag. Jeg er nemlig fyldt 25år i dag og har haft gæster størstedelen af dagen, og får det igen i morgen.

Igår stod den på støvsugning, oprydning og småkagebagning. Den lille nissepige var rigtig gået i sving ;)




Småkagerne blev produceret på samlebånd og det blev til fire store og to små fyldte kagedåser, fordelt på 3 slags kager.

Der var dog lidt tidspres på for at blive færdig, da vi skulle til Seminariefest kl.19 og skulle gå hjemmefra senest kl.18.25 for at nå vores tog. Så kl.18.27 blev den sidste plade småkager hevet ud af ovnen og stillet til afsvalning, frakken blev smidt på og vi løb mod toget.

Vi nåede heldigvis toget og fik en rigtig hyggelig aften i godt selskab blandt gode venner. Lidt tiltrængt adsprædelse fra fødselsdagsforberedelserne ;)

Dagen i dag er så gået med fejring af min fødselsdag sammen med den ene del af familien. Der blev hygget med god mad, god vin, kaffe, slik, småkager og Trivial Pursuit :)


Det blev også til en nogle rigtig gode fødselsdagsgaver: et par højtalere, en ny taske, et toetageres-kagefad, en bog, et gavekort til Matas + en buket og lidt chokolade :)


Imorgen går det så løs igen med den anden del af familien til frokost og kaffe, så det er vidst tid til at komme i seng nu. Godnat og forhåbentlig på gensyn imorgen :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar