onsdag den 8. juli 2015

Hæklede lampskærme

Disse to lamper hænger i hjørnet af vores stue over sofaen. Jeg har dog længe været lidt træt af dem, da de for det første er lidt kedelige at se på og for det andet giver for meget lys, når de er tændt, så man får helt ondt i øjnene.


Men nu har jeg så fundet en løsning på begge problemer :-) Jeg har nemlig hæklet et betræk til lamperne. På det følgende billede kan I se, hvordan lysmængden i hvert fald er blevet minimeret, og jeg synes selv, at de er blevet kønnere at se på nu ;-)


Her kan I se det færdige resultat lidt tættere på og uden lys i, så kan I selv bedømme det nye udseende. Mønsteret som jeg har brugt, har jeg fundet i dette gratis hæfte på nettet. Det er et super godt hæfte til inspiration med 262 diagrammer på hæklede mønstre og kanter. 


Det er forresten nummer 18, som jeg har brugt, men jeg har tilpasset mønstret lidt undervejs, så det passede til formen på lampen :-) Derudover har jeg lagt ud med at hækle rundt i fastmasker, for at dække toppen af inden jeg fortsatte med selve mønsteret ned over kanten på skærmen.

God hæklelyst :-)

4 kommentarer:

  1. Such a nice blog you have shared with us.

    SvarSlet
  2. Aj det er da super hyggeligt - genialt
    God weekend
    Annette

    SvarSlet
  3. Meget fine
    de fokusere også lyset bedre ser det ud til

    SvarSlet
  4. Dansk777 har alle de bedste online casino spil og mest eksklusive bonusser

    SvarSlet